Paryż - Le Regent Montmartre by Hiphophostels

8.3
Świetnie
7.9%
Atmosfera 7.9
8.4%
Obsługa 8.4
8.6%
Lokalizacja 8.6
8.1%
Czystość 8.1
7.9%
Media 7.9
8.5%
Bezpieczeństwo 8.5
8.3%
Wartość 8.3
  • delphine
    bardzo miło
  • Julien
    Czysto, dobrze położony, tani i przyjemny

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami zamieszczonymi przez użytkowników, którzy nocowali w danym obiekcie

Na stronie dostępne są WSZYSTKIE opinie, zarówno pozytywne i negatywne, dzięki temu dysponujesz pełną informacją na temat wybranego obiektu przed podjęciem decyzji o rezerwacji. Jeśli zatrzymałeś/aś się w danym obiekcie i chcesz zostawić o nim opinię, prosimy o zalogowanie się i wybranie "Moje konto".

delphine
20 luty 2020
8.4
Świetnie
bardzo miło

Bardzo ładne pokoje, czysty, przyjazny personel blisko metra, co ułatwia podróż podczas pobytu

8
Atmosfera 8.0
9
Obsługa 9.0
10
Lokalizacja 10.0
8
Czystość 8.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
8
Wartość 8.0
Julien
15 styczeń 2020
8.7
Świetnie
Czysto, dobrze położony, tani i przyjemny

Regent jest dobrze położony i ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Zatrzymaliśmy się tylko w hostelu, więc dla osób o niższym budżecie jest idealny, są też pokoje dla rodzin i innych osób. Pokój 6 nie miał prysznica w pokoju, cztery pokoje tak, co jest prostsze.

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
8
Lokalizacja 8.0
9
Czystość 9.0
8
Media 8.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Colette
17 grudzień 2019
8.3
Świetnie
Dobre powitanie ładny pokój dobra loteria

Wszystko jest ok

8
Atmosfera 8.0
8
Obsługa 8.0
8
Lokalizacja 8.0
8
Czystość 8.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
10
Wartość 10.0
Alexandra
17 sierpień 2019
8.7
Świetnie
Regent Montmartre idealny na pobyt turystyczny

Bardzo ciepły i gościnny hostel ... Super bardzo dobrze położony 1 min od stacji metra niedaleko małych sklepów spożywczych i obok świętego serca ... Spotykamy wiele różnych narodowości, więc bardzo satysfakcjonujących, ale także nieco głośnych niektóre noce w zależności od młodzieży na miejscu ... Idealne wyposażenie kuchni do pościeli ..... Radzę

7
Atmosfera 7.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
7
Czystość 7.0
7
Media 7.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Fabien
13 sierpień 2019
4.0
NIE JESTEŚCIE POMYŚLNY DLA RODZIN

Byliśmy bardzo rozczarowani stroną internetową hostelu, pokojem dla rodziny bez napowietrzenia, musieliśmy otwierać okno w nocy, ale zamieszanie. kuchnia jest zbyt mała, a ludzie, którzy używają jej do gotowania, nie przestrzegają instrukcji czystości (naczynia nie są wykonane, bardzo brudny ręcznik) i braku naczyń. jedyną dobrą rzeczą jest lokalizacja.

2
Atmosfera 2.0
2
Obsługa 2.0
10
Lokalizacja 10.0
2
Czystość 2.0
4
Media 4.0
6
Bezpieczeństwo 6.0
2
Wartość 2.0
LAURENT
17 czerwiec 2019
7.7
Bardzo dobry
Żadnych skarg

Czasami trochę głośno

6
Atmosfera 6.0
8
Obsługa 8.0
8
Lokalizacja 8.0
8
Czystość 8.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
8
Wartość 8.0
léa
26 luty 2019
9.1
Fantastycznie
Ładny i praktyczny hostel

Bardzo ładny hostel, dobrze ustawiony, aby ominąć Paryż. Bardzo dobry adres

8
Atmosfera 8.0
9
Obsługa 9.0
10
Lokalizacja 10.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
9
Wartość 9.0
lionel
22 luty 2019
10.0
Fantastycznie
Idealny dom i świetna lokalizacja

Doceniliśmy przyjęcie, trzymanie hotelu, prostotę rezerwacji: nic do powiedzenia

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Aymeric
4 luty 2019
7.7
Bardzo dobry
Wygodne i przyjemne

Pokój wskazany na stronie internetowej, bardzo wygodny i przyjemny

7
Atmosfera 7.0
7
Obsługa 7.0
8
Lokalizacja 8.0
8
Czystość 8.0
8
Media 8.0
6
Bezpieczeństwo 6.0
10
Wartość 10.0
valerian
2 styczeń 2019
10.0
Fantastycznie
Superbe auberge !!! Mieux qu un hôtel

Auberge idéalement placée au pied de Montmartre et du métro. Très propre, chambre spacieuse et confortable. À réserver sans hésitation.

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Stephane
13 listopad 2018
6.9
Dobry
Bonne auberge mais très bruillante

Je me suis retrouvé dans une chambre avec un voisin qui parlait très fort au téléphone et faisait des allez-retours toutes les deux minutes entre le couloir et la chambre jusqu'à 1h du matin. Ensuite j'ai eu le droit à des enfants qui courraient et hurlaient dans les couloirs vers 2-3h du matin. Ma nuit a été très pénible et je n'ai presque pas dormi. Sans ça l'auberge est propre et confortable

1
Atmosfera 1.0
9
Obsługa 9.0
8
Lokalizacja 8.0
10
Czystość 10.0
6
Media 6.0
7
Bezpieczeństwo 7.0
7
Wartość 7.0
Julien
7 listopad 2018
9.9
Fantastycznie
très bien

cadre agréable et convivial qui a répondu à nos attentes familiales, l'équipe d'accueil très sympa, bonne literie

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
9
Media 9.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Alexandra
24 październik 2018
9.4
Fantastycznie
Super petite auberge de jeunesse

Accueil très sympa, très bonne situation géographique, chambres propres et super qualité de literie pour le lit 2 places. Un petit bémol pour les lits superposés qui grincent énormément.

9
Atmosfera 9.0
10
Obsługa 10.0
9
Lokalizacja 9.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
8
Wartość 8.0
Samia
18 październik 2018
8.3
Świetnie
Idéalement située et convivial

L'Auberge est située idéalement pour se promener dans le quartier de Montmartre, toute commodité autour. L'équipe est agréable. Le lieu est très sympa

8
Atmosfera 8.0
8
Obsługa 8.0
10
Lokalizacja 10.0
8
Czystość 8.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
8
Wartość 8.0
Anne-Claire
10 październik 2018
8.6
Świetnie
Très-bien située, propre, accueil chaleureux

L'auberge est très-bien située, elle est à quelques mètres de la station de métro et du Sacré-Coeur. En plus de l'accueil chaleureux, les locaux sont propres, et assez spacieux avec beaucoup de charme.

8
Atmosfera 8.0
8
Obsługa 8.0
10
Lokalizacja 10.0
9
Czystość 9.0
8
Media 8.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
7
Wartość 7.0
Podróżny
7.7
Bardzo dobry
Las habitaciones son adecuadas y las zonas comunes son pequeñas pero agradables.

¡Lugar acogedor y estancia agradable!

8
Atmosfera 8.0
7
Obsługa 7.0
8
Lokalizacja 8.0
7
Czystość 7.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
8
Wartość 8.0
Podróżny
6.3
Dobry
Moquette très vieille,

Un peu vieillot,mais propre,

6
Atmosfera 6.0
6
Obsługa 6.0
9
Lokalizacja 9.0
8
Czystość 8.0
0
Media 0.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
7
Wartość 7.0
Podróżny
C'est un endroit très agréable

Accueillant, bien situé, coquet

Podróżny
8.9
Świetnie
Accueil chaleureux, une bonne ambiance dans les fêtes de l'an, un emplacement stratégique pour visiter les monuments de Paris. Bon rapport qualité prix.

Bonne ambiance, emplacement parfait pour visiter Paris, je recommande

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
8
Czystość 8.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
8.1
Świetnie
Tres bel etablissement. Propre et bien situe. Personnel agreable. Les espaces commun et la presence d une laverie est tres utile. L internet marche tres bien dans les chambres. Pas de points negatifs pour moi. Je recommandes.

Super

7
Atmosfera 7.0
8
Obsługa 8.0
8
Lokalizacja 8.0
7
Czystość 7.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
6.1
Dobry
Propre, bien situé, et agréable

Bonjour, nous avons passé un très agréable séjour , l'equipe aussi a été super

4
Atmosfera 4.0
7
Obsługa 7.0
7
Lokalizacja 7.0
7
Czystość 7.0
5
Media 5.0
5
Bezpieczeństwo 5.0
8
Wartość 8.0
Podróżny
7.0
Bardzo dobry

Clean hostel. Friendly staff.

7
Atmosfera 7.0
7
Obsługa 7.0
7
Lokalizacja 7.0
7
Czystość 7.0
7
Media 7.0
7
Bezpieczeństwo 7.0
7
Wartość 7.0
Sushant
9.0
Fantastycznie

The way that they have managed everything, you get clean sheets then you can drop them conveniently while going out. Laundry facility is provided, you can even use an iron and also use the kitchen to cook. The computers are always working so if you can't fall asleep, you can always go to the lounge and olay games there while some music is being played. Breakfast quality is good. The location is very good, the famous nightlife pigalle district is just 3 minutes walk plus there is the train station right in front of the hostel I think all these features are too much for a budget hostel so I like this one.

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
8.3
Świetnie
This was a quite cramped hostel as rooms were small and areas to chill and relax were almost non existent. However the Metro station was at the door and staff were very helpful and accommodating. Since I only wanted a decent bed and a good shower I was ha

A great location and easy access to metro

8
Atmosfera 8.0
10
Obsługa 10.0
9
Lokalizacja 9.0
8
Czystość 8.0
7
Media 7.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
8
Wartość 8.0
Fabian
9.0
Fantastycznie

I never stayed in a Hostel so communicative! I travelled alone but every day of my stay I got to know new people who accompanied me to the city or to a bar. Incredible! In my opinion this is due to the many common spaces, where people from all rooms have the possibility to meet. Directly located next to the Metro-Station Anvers, you can reach the Heart of Paris in about 7-10 minutes, but the direct Neighborhood is also really amazing and much more authentic than the touristic places close to the Seine. The reception staff is really nice and helpful. If you enjoy the typical flair of staying in a Hostel, this is your place to be!

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Sarah
10.0
Fantastycznie

The location was perfect next to the metro even though the area is not very safe. The staff were all super friendly.I met different ones everyday and they all were nice to me.I guess they all speak English and Spanish,too! Free Wifi and it worked pretty well everywhere

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
8.4
Świetnie
Très bonne auberge. Ne paie de mine en façade mais dès qu'on rentre, c'est le bonheur! Personnel super sympa, chambres, salles de bains et pièces communes propres et une ambiance du tonnerre! Je recommande à tout le monde.

Génial!

9
Atmosfera 9.0
10
Obsługa 10.0
8
Lokalizacja 8.0
7
Czystość 7.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
6.0
Dobry

Close to metro stations and Gare Du Nord station.

6
Atmosfera 6.0
6
Obsługa 6.0
6
Lokalizacja 6.0
6
Czystość 6.0
6
Media 6.0
6
Bezpieczeństwo 6.0
6
Wartość 6.0
Podróżny
10.0
Fantastycznie

It had a great view of Sacre Coeur, and the staff was very friendly and helpful.

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
9.0
Fantastycznie

Quirky interior, but comfortable and spacious. Staff were very friendly.

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
AROOP
8.0
Świetnie

The location of the property and nice minute information provided by the reception.

8
Atmosfera 8.0
8
Obsługa 8.0
8
Lokalizacja 8.0
8
Czystość 8.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
8
Wartość 8.0
Jitendra
9.0
Fantastycznie

wifi, kitchen and location were very good

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
David
10.0
Fantastycznie

The staff were very friendly and helpful. There was no problem dropping off luggage in storage before check in and after check out. They were always interested in my plans for the day and offered some very helpful suggestions. It is very close to Anvers metro station and there is plenty to see and do right on the doorstep.

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
9.0
Fantastycznie

Great location, fantastic helpful staff, value for money.

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Ahmed
9.0
Fantastycznie

The location and price makes it a very good place to stay. The level of cleanliness is acceptable and the staff was very friendly.

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
8.0
Świetnie

N.A

8
Atmosfera 8.0
8
Obsługa 8.0
8
Lokalizacja 8.0
8
Czystość 8.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
8
Wartość 8.0
Christopher
9.0
Fantastycznie

Breakfast, helpful staff

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Brenda
10.0
Fantastycznie

É um ótimo lugar que permite a melhor estadia e aproveitamento de Paris. Super recomendo!!

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
10.0
Fantastycznie

Staff extremely helpful. Fabulous location and we were lucky enough to have a direct view of Sacre Coeur. Good breakfast. Free safety deposit box.

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
8.1
Świetnie
tres bel emplacement prix correct bonne ambiance chambre agreable petit point faible manque une visibilite certaine pour rentrer la premiere fois dans l hotel ouverture de la porte sonnette mal indiquee moins important un expresso pourrait etre proposer e

tres bon acceuil chambre agreable manque de la visibilite pour penetrer dans l hotel

7
Atmosfera 7.0
8
Obsługa 8.0
9
Lokalizacja 9.0
6
Czystość 6.0
8
Media 8.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
10
Wartość 10.0
jennifer
9.0
Fantastycznie

The staff were so friendly and helpful (and very patient with an irate guest while we were checking in!!!). The common areas, kitchen and toilets were all spotless. We got upgraded from a 6 bed dorm to a 2 bed private room when we arrived which was brilliant! Can't comment on the dorms but our room was great...Tv, comfy bunk beds, sink with toiletries, enough room for 2 people to get around without squashing each other. Location was very good...right across from Anvers metro stop. Safe and pretty surroundings in lovely Montmartre.

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
10.0
Fantastycznie

Very easy to find and a quick walk from Gare Du Nord. Fabulous, friendly, helpful staff. Extremely clean and comfortable. Superb location yet surprisingly quiet. We were in a twin room on the 6th floor and our room had the most incredible view of Sacre Couer. When we checked out the reception staff offered us the baggage storage facility without us even having to ask. From start to finish, they anticipated what we needed. The hostel is great, but the staff make it even better.

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Alexa
7.0
Bardzo dobry

It had great value for money. Although expensive compared to other cities, Paris is extremely expensive and for what you get, it is a pretty good price. We had an on-suit bathroom and the shower had excellent water pressure.

7
Atmosfera 7.0
7
Obsługa 7.0
7
Lokalizacja 7.0
7
Czystość 7.0
7
Media 7.0
7
Bezpieczeństwo 7.0
7
Wartość 7.0
Podróżny
3.0
Les lits sont miteux, il n'y a aucune intimité ni confort ; cinq étages et ascenseur en panne ; l'accès internet (presque) inexistant ; la carte d'accès à la chambre fonctionne une fois dix ; le p'tit-déj est dégueu ; le quartier minable. Seul le personne

pur taudis à prix prohibitifs

5
Atmosfera 5.0
7
Obsługa 7.0
1
Lokalizacja 1.0
4
Czystość 4.0
1
Media 1.0
1
Bezpieczeństwo 1.0
2
Wartość 2.0
Fedotova
8.0
Świetnie

Very nice and friendly atmosphere

8
Atmosfera 8.0
8
Obsługa 8.0
8
Lokalizacja 8.0
8
Czystość 8.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
8
Wartość 8.0
Silvia
10.0
Fantastycznie

The best hostel ever!! Everybody is so friendly, the place is nice in a very good location! Super nice breakfast. I totally recommend!!!

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
9.0
Fantastycznie

Great atmosphere and clean common areas. Clean and comfortable rooms. Location really close to metro and Sacre Coeur.

9
Atmosfera 9.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
7.0
Bardzo dobry

okay. good location

7
Atmosfera 7.0
7
Obsługa 7.0
7
Lokalizacja 7.0
7
Czystość 7.0
7
Media 7.0
7
Bezpieczeństwo 7.0
7
Wartość 7.0
Podróżny
7.0
Bardzo dobry

The breakfast is good. The location is good.

7
Atmosfera 7.0
7
Obsługa 7.0
7
Lokalizacja 7.0
7
Czystość 7.0
7
Media 7.0
7
Bezpieczeństwo 7.0
7
Wartość 7.0
Fabienne
7.0
Bardzo dobry

The staff was very friendly and helpfull

7
Atmosfera 7.0
7
Obsługa 7.0
7
Lokalizacja 7.0
7
Czystość 7.0
7
Media 7.0
7
Bezpieczeństwo 7.0
7
Wartość 7.0
Podróżny
8.3
Świetnie
Pratique car, venant voir un concert, l'hôtel est situé à côté des salles de spectacles. Accès direct au métro et près de lieu de tourisme. L'accueil et la déco était super. Un seul bémol : j'avais réservé un dortoir de 6 lits mais comme ce n'était pas "p

Bon moment

9
Atmosfera 9.0
10
Obsługa 10.0
9
Lokalizacja 9.0
7
Czystość 7.0
7
Media 7.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
7
Wartość 7.0
Podróżny
6.7
Dobry
personnel d'accueil compétant et disponible personnel de service aimable et souriant

emplacement parfait pour visiter Paris

6
Atmosfera 6.0
7
Obsługa 7.0
7
Lokalizacja 7.0
7
Czystość 7.0
6
Media 6.0
7
Bezpieczeństwo 7.0
7
Wartość 7.0
Podróżny
8.7
Świetnie
recommand

good

7
Atmosfera 7.0
7
Obsługa 7.0
7
Lokalizacja 7.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
6.1
Dobry
Toilette en dehors de la chambre et mauvaise odeur, douche sale et mauvaise odeur. Déjeuner "copieu" n'est pas copieu...

Très bien situé

8
Atmosfera 8.0
7
Obsługa 7.0
10
Lokalizacja 10.0
3
Czystość 3.0
1
Media 1.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
4
Wartość 4.0
Podróżny
7.7
Bardzo dobry
Trés bien situé, accueil agréable. Les chambres sont peu spacieuses et l'entretien de la salle de bain laisse à désirer... Mais le lieu est agréable, le petit déjeuner complet est un plus et nous avons passé un trés agréable séjour!

Idéal pour séjour court. Bon rapport qualité prix

7
Atmosfera 7.0
8
Obsługa 8.0
9
Lokalizacja 9.0
7
Czystość 7.0
6
Media 6.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
8
Wartość 8.0
Podróżny
8.0
Świetnie
Nous étions pas très jeune et pourtant nous avons apprécié ce lieu

TRES BONNE AUBERGE DE JEUNESSE

7
Atmosfera 7.0
7
Obsługa 7.0
10
Lokalizacja 10.0
9
Czystość 9.0
5
Media 5.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
7.9
Bardzo dobry
l'accueil est sympa. côté hygiène c'est correct malgré le fait que l'on est trouvé des sous vêtements dans un casier de notre chambre. pas de chance, la seule nuit que nous avons passé a été agitée avec une personne qui hurlait et pleurait dans les couloi

correct

6
Atmosfera 6.0
9
Obsługa 9.0
9
Lokalizacja 9.0
7
Czystość 7.0
7
Media 7.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
8
Wartość 8.0
Podróżny
10.0
Fantastycznie
Wir haben uns sehr wohlgefühlt.Die perfekte Unterkunft um Paris zu entdecken. Sehr leckere Croissants!Freundliches Personal! Preis-Leistung absolut okay!

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
8.4
Świetnie
Statt Plastikgeschirr eine Spülmaschine, sonst alles gut. Mehr Sauberkeit von den Benützern einfordern (Restaurantbereich/ Müll). Zimmer sehr sauber. (english: Instead of plastic forks, knives, spoons a dishwasher. Guests should be made more aware that t

7
Atmosfera 7.0
8
Obsługa 8.0
10
Lokalizacja 10.0
7
Czystość 7.0
8
Media 8.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
8.6
Świetnie
Excelente lugar, cerca al metro, cerca a sacre core,

8
Atmosfera 8.0
8
Obsługa 8.0
10
Lokalizacja 10.0
9
Czystość 9.0
7
Media 7.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
8
Wartość 8.0
Podróżny
8.7
Świetnie
Muy agradable el hostal, a pesar de estar en un barrio que no es muy seguro para salir de noche, se encuentra a pasos del metro, lo que es muy cómodo, y la mayoría del personal de trabajo se esmera en tratar de comunicarse aunque no hable el idioma.

10
Atmosfera 10.0
6
Obsługa 6.0
5
Lokalizacja 5.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Podróżny
6.7
Dobry
Le personnel est vraiment sympathique. Petit hostel, plusieurs petits coins pour relaxer ou se poser quelques minutes pour prendre ses mails.Deux minutes du métro. Certaines chambres ont du tapis. Cuisine partagée pour les voyageurs.

6
Atmosfera 6.0
9
Obsługa 9.0
8
Lokalizacja 8.0
7
Czystość 7.0
4
Media 4.0
7
Bezpieczeństwo 7.0
6
Wartość 6.0
Podróżny
EXCELENTE SERVICIO, ESTADO DEL HOTEL, PERFECTO. Lo único es que el desayuno es café y pan, no más. Las sabanas son limpias, ya que al llegar a uno se las dan en una bolsa cerrada.

Podróżny
EXCELENTE SERVICIO, ESTADO DEL HOTEL, PERFECTO. Lo único es que el desayuno es café y pan, no más. Las sabanas son limpias, ya que al llegar a uno se las dan en una bolsa cerrada.

Adres email nieistnieje Wpisz email Wpisz temat Wpisz wiadomość Wpisz swoje imię 1 osoba przygląda się właśnie tej kwaterze! %s innych osób przygląda się właśnie tej kwaterze! Ostatnia rezerwacja 1 godzinę temu z %s Ostatnia rezerwacja %s godzin temu z %s Ostatnia rezerwacja była dzisiaj z %s Ostatnia rezerwacja była wczoraj z %s Ostatnia rezerwacja była w tym tygodniu z %s