Amsterdam - MEININGER Hostel Amsterdam City West

9.0
Fantastycznie
8.3%
Atmosfera 8.3
9.1%
Obsługa 9.1
8.9%
Lokalizacja 8.9
9.4%
Czystość 9.4
9.1%
Media 9.1
9.6%
Bezpieczeństwo 9.6
8.8%
Wartość 8.8
  • Cécilia
    Świetny pobyt. Karczma, pracownicy i najlepsi podróżnicy.
  • Hassen
    Doskonały !!!

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami zamieszczonymi przez użytkowników, którzy nocowali w danym obiekcie

Na stronie dostępne są WSZYSTKIE opinie, zarówno pozytywne i negatywne, dzięki temu dysponujesz pełną informacją na temat wybranego obiektu przed podjęciem decyzji o rezerwacji. Jeśli zatrzymałeś/aś się w danym obiekcie i chcesz zostawić o nim opinię, prosimy o zalogowanie się i wybranie "Moje konto".

Cécilia
2 marzec 2020
9.7
Fantastycznie
Świetny pobyt. Karczma, pracownicy i najlepsi podróżnicy.

Nie ma na co narzekać. Nie chcesz wracać latem i odkrywać Amsterdam inaczej?

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
8
Lokalizacja 8.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Hassen
20 luty 2020
9.7
Fantastycznie
Doskonały !!!

Bardzo ładny hostel, czysty, wygodny i dobrze położony, wszystko, czego możesz potrzebować.

8
Atmosfera 8.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Kedja
12 luty 2020
8.3
Świetnie
Bez zarzutu

Chcę wrócić

6
Atmosfera 6.0
8
Obsługa 8.0
10
Lokalizacja 10.0
9
Czystość 9.0
8
Media 8.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
8
Wartość 8.0
Aziz
13 styczeń 2020
10.0
Fantastycznie

zadowolony

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Oussama
17 grudzień 2019
8.4
Świetnie
Bardzo dobry hostel, przyjazny personel, doskonała lokalizacja

Świetne doświadczenie w jednym z najlepszych hosteli

5
Atmosfera 5.0
8
Obsługa 8.0
10
Lokalizacja 10.0
9
Czystość 9.0
8
Media 8.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
10
Wartość 10.0
Juan
8 grudzień 2019
10.0
Fantastycznie
Doskonała obsługa

Całkowicie niezawodny

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Joy
4 wrzesień 2019
9.1
Fantastycznie
Bardzo dobry hostel

To pierwszy raz, kiedy chodzę do hostelu, tylko co więcej, i trochę rozumiem. Ten hostel jest naprawdę bardzo uspokajający, dobrze położony i dobrze obsługiwany. Personel jest bardzo gościnny, uprzejmy i pomocny. Obiekt wygląda jak czterogwiazdkowy hotel z kilkoma piętrami, dużymi korytarzami i kartami dostępu do pokoju. Jest wspólna sala kuchenna, miejsce na śniadanie lub przekąskę i automaty z jedzeniem. Można wybrać rodzaj pokoju: prywatny (2 do 4 łóżek, wydaje mi się, że z łazienką i toaletą w pokoju) lub akademik (chyba 6 do 10 łóżek), zarezerwowany tylko dla kobiet lub mężczyzn lub mieszany. Byłem w pokoju dla dziewcząt z 6 łóżkami, z łazienką i toaletami: bardzo czysty, przestronny, zadbany, z bezpiecznymi osobistymi szafkami, TV, suszarką do włosów, stolik nocny, osobne gniazdko elektryczne, pościel i ręcznik. Wiele kuponów rabatowych jest również dostępnych na różne działania, które można przedstawić w momencie zakupu. Małe mieszkanie na poduszce jest zbyt płaskie. Polecam!

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
8
Lokalizacja 8.0
10
Czystość 10.0
8
Media 8.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
8
Wartość 8.0
Yawo
25 sierpień 2019
9.6
Fantastycznie
Top

To jest naprawdę najlepsze

9
Atmosfera 9.0
10
Obsługa 10.0
8
Lokalizacja 8.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Sophie
5 lipiec 2019
8.7
Świetnie
dobra niespodzianka

mile zaskoczony, nieskazitelny pokój, dobre śniadanie, łatwy dostęp

8
Atmosfera 8.0
10
Obsługa 10.0
8
Lokalizacja 8.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
8
Wartość 8.0
Chandan
6 czerwiec 2019
8.3
Świetnie
Standard zakwaterowania w hostelu

Dobra, z wyjątkiem braku kontroli przydziału łóżek. Będąc starszym obywatelem, poprosiłem o przyjęcie, żeby zorganizować niższą pryczę, ponieważ musiałem uruchomić moją maszynę C-pap. Ale odmówili spełnienia mojej prośby, ponieważ powiedzieli, że nie mają kontroli nad łóżkiem, mają jedynie uprawnienia do przydzielenia pokoju.

8
Atmosfera 8.0
5
Obsługa 5.0
10
Lokalizacja 10.0
8
Czystość 8.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
7
Wartość 7.0
Soufian
20 wrzesień 2018
10.0
Fantastycznie
Would try it again

Recommand it to everyone

10
Atmosfera 10.0
10
Obsługa 10.0
10
Lokalizacja 10.0
10
Czystość 10.0
10
Media 10.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
10
Wartość 10.0
Ludmila
3 wrzesień 2018
8.0
Świetnie
i was satisfied

suitable for short-term overnight stays

8
Atmosfera 8.0
9
Obsługa 9.0
8
Lokalizacja 8.0
9
Czystość 9.0
8
Media 8.0
8
Bezpieczeństwo 8.0
6
Wartość 6.0
Podróżny
8.6
Świetnie
Propre, efficace, pratique, agréable, le Meininger a tout bon. Une cuisine bien fournie et en bon état, de nombreuses tables/chaises pour manger, une réception accueillante et amicale 24h/24, un café/bar, des chambres pratiques et toujours propres, des sa

Très bon établissement, rien à redire

8
Atmosfera 8.0
8
Obsługa 8.0
8
Lokalizacja 8.0
9
Czystość 9.0
9
Media 9.0
9
Bezpieczeństwo 9.0
9
Wartość 9.0
Podróżny
7.9
Bardzo dobry
Bon sejour, on se sentait plus dans un hotel qu'une vraie auberge mais bonne experience ! (N'oubliez juste pas de toujours mettre la date de votre depart sur vos courses que vous placez au frigidaire!!)

8

6
Atmosfera 6.0
9
Obsługa 9.0
6
Lokalizacja 6.0
9
Czystość 9.0
8
Media 8.0
10
Bezpieczeństwo 10.0
7
Wartość 7.0
Adres email nieistnieje Wpisz email Wpisz temat Wpisz wiadomość Wpisz swoje imię 1 osoba przygląda się właśnie tej kwaterze! %s innych osób przygląda się właśnie tej kwaterze! Ostatnia rezerwacja 1 godzinę temu z %s Ostatnia rezerwacja %s godzin temu z %s Ostatnia rezerwacja była dzisiaj z %s Ostatnia rezerwacja była wczoraj z %s Ostatnia rezerwacja była w tym tygodniu z %s